ketvirtadienis, sausio 26, 2012

"Išpildyk norą"

 Sonata savo dienoraštyje  Sonatuko užrašai  pasiūlė žaidimą-mainus "Išpildyk svajonę", Ilona  pakvietė sudalyvauti, sutikau, užsirašiau ir po burtų traukimo mus "suporavo" su Egle ;) Smagu :) Dabar beliko tik sumąstyti kuom galiu pradžiuginti Eglutę.... einu žvalgytis po jos puslapiuką...

4 komentarai:

  1. REnute,malonu,kad nenuliūdai,jog burtus pertraukėm.Juk Jolanat sakė,kad jūs jau trečią kart į porą pakliūnat:))))) Manau,kad tau bus įdomu susipažinti su nauju žmogumi.Nes dvi merginos labai prašėsi priimamos į mūsų būry.Manau,liksi pamaloninta.Lauksiu tavo atsiliepimų ir pasirodymų gautos dovanėlės.Iki malonaus.P.S.Labai gražūs tavo dirbiniai.Faina,buvo susipažint.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tai nėra ko liūdėti. Taip su Jolanta pažįstamos seniai ir gana gerai ir visai nenustebau kad pradžioje mus "suporavot" - aš kaip ta ragana, nujaučiau tai, bet tikėjausi, kad gal mane apgauna nuojauta.Viskas labai gerai, dabar "narstau Eglę po kiekvieną kauliuką" :)))
      PS Dėkui didelis už pagyras mano darbeliams. Man taip pat labai malonu susipažinti ;)

      Panaikinti
  2. Renata, tikiuosi, kad nesupykai ant manęs, aš nieko tokio neturėjau omeny, kad jau pertraukė burtus, bus tik į gera praplėst akiratį ;)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jolanta, nejuokauk. Tu gi žinai, kad aš "nepiktybinis" :))))
      Visada smagu džiuginti ne tik "savus", bet ir kiekvieną žmogutį ;)

      Panaikinti