pirmadienis, liepos 19, 2010

Atvažiavo Viktorija :))


Ta proga kad liepos mėnesį atvažiavo į Lietuvą pas tėvelius Viktorija (ji gyvena su šeima Estijoje Tartu), surinkom siuvinėtojas į vieną būrelį. Galima būtų sakyti, kad įvyko pamario meet'as, bet svečių turėjom ne tik iš Estijos. Buvo viešnia ir iš Vokietijos - Rasa, taip pat iš Vilniaus - Regina, iš Elektrėnų - Gita su šeima, iš Telšių - Aksana ir Jolanta, iš Plungės - Aušrelė ir Jūratė su sūneliu. Buvo mūsų daug. Net ir  alinantis karštis (liepos 17 d.) nesutrukdė smagiai pasisėdėti pabendrauti. Kaip visada daug kalbų, konsultacijų ir dar daugiau gražių darbų.

Viktorija ir Rima

Aušra, Rasa ir Aušrelė

Regina, aš, Ingrida ir Inesa


Diskusijos ir aptarimai

Jolanta, Rasa, Viktorija ir Regina
O kaip tai daroma? :))

Konsultacijos

Rasos grožybės
 
 Buvo ir žaidimų


Žaidžiam "žydišką" žaidimą ;)


 O merginos man paruošė tokią dovaną, kad net dvi dienas negalėjau atsipeikėti (atsipeikėti šiaip negaliu ir iki šiol...) Ačiū jums visoms, mielosios :8 Man visada labai džiugu jus visas matyti savo namuose :) 

Siurprizas namų šeimininkei :o


Pasimetusi namų šeimininkė :))

 Manoji dovana jau su darbeliu (ačiū dideliausias Gitos vyrui Virgiui-auksinėm rankelėm už pagamintą rėmą, o Gitai už pagalbą "užmauti" darbelį ant šio puikaus darbo, ir Astai už šią dovaną, ir visoms merginoms prisidėjusioms prie šios dovanos - aš jus myliu)



 Iki kitų susitikimų :)) Jau pasiilgau jūsų...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą